Nick Kyrgios, finalist în 2022 la Wimbledon, nu va putea participa la ediția din acest an a Grand Slamului londonez, sportivul australian retrâgându-se cu doar câteva ore înainte de startul competiției.

Nick KyrgiosFoto: SAEED KHAN / AFP / Profimedia

Nick Kyrgios s-a retras de la Wimbledon 2023

Revenit recent pe teren după o operație la genunchi, Nick a anunțat că s-a accidentat din nou, de această dată la încheietura mâinii.

„M-am străduit din răsputeri să fiu pregătit după operație și să pot păși din nou pe terenurile de la Wimbledon. În timpul revenirii mele am simțit niște dureri la încheietura mâinii, în timpul turneului de la Mallorca.

Ca măsură de precauție, am făcut o radiografie și s-a descoperitun ligament rupt la încheietura mâinii. Am încercat totul pentru a putea juca și sunt dezamăgit să spun că pur și simplu nu am avut suficient timp să mă recuperez înainte de Wimbledon.

Voi reveni și, ca întotdeauna, apreciez sprijinul tuturor fanilor mei” - Nick Kyrgios pe Twitter.

De știut:

  • Kyrgios trebuia să joace în runda inaugurală împotriva lui David Goffin. Locul australianului va fi luat de maghiarul Fabian Marozsan, care l-a învins anul acesta pe Carlos Alcaraz la Roma Masters.
  • Anul trecut, Kyrgios a fost învins de Novak Djokovic în ultimul act de la Wimbledon, scor 4-6, 6-3, 6-4, 7-6(3).
  • Un singur meci a jucat Nick în acest sezon: 5-7, 3-6 vs Yibing Wu (primul tur de la ATP Stuttgart).