Simona Halep așteaptă deja de ceva timp să fie judecată în scandalul de dopaj, iar fosta lideră mondială a mai primit o veste proastă. Un sponsor important al româncei a anunțat încetarea colaborării cu aceasta.

Simona HalepFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

>>> EXCLUSIV Una dintre marile rivale ale Simonei Halep ia atitudine în cazul de dopaj - Marele semn de întrebare

BMW a anunțat încetarea colaborării cu Simona Halep

Sunt mai bine de 6 luni de când Simona Halep a fost suspendată în scandalul de dopaj cu Roxadustat.

De atunci, aceasta așteaptă să fie judecată, iar de la lună la lună, procesul său se tot amână, lucru care a doborât-o din punct de vedere psihic pe Simona.

Fosta lideră mondială și-a strigat de mai multe ori nemulțumirile prin intermediul site-urilor de socializare, iar acum, aceasta a primit o nouă veste grea.

Concret, BMW, unul dintre sponsorii principali ai Simonei, a anunțat încetarea colaborării cu românca.

„Mulțumim, Simona Halep, pentru momentele frumoase în care am făcut echipă! Ne place să o numim echipă și nu parteneriat pentru că ai demonstrat o dată în plus că ești o persoană minunată atât în teren, cât și în afara acestuia.

Acum, odată cu finalul acestui proiect, te îmbrățișăm cu drag și așteptăm cu nerăbdare viitorul și posibilele momente memorabile pe care le vom putea clădi împreună.

Suntem încântați să te susținem în continuare, să te aplaudăm și să îți fim alături, în toate provocările și competițiile viitoare.” - se arată în comunicatul oficial, publicat pe contul oficial de Instagram al BMW Automobile Bavaria.

În prezent, printre sponsorii Simonei Halep sunt: Nike, Wilson, Hublot, Rexona, Dedeman și Banca Transilvania.

De știut:

  • Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

>> EXCLUSIV Patrick Mouratoglou despre cazul Simonei Halep: „Este șocant, niciun jucător nu a fost tratat atât de urât în ultimii 20 de ani” / Cum răspunde la întrebarea dacă va mai fi antrenorul ei

>> Reacția vehementă a Simonei Halep după ce a fost acuzată de ITIA de o nouă încălcare a programului antidoping