​Carla Suarez Navarro a anunțat în urmă cu doi ani că a câștigat lupta cu cancerul (limfomul Hodgkin), iar fosta ocupantă a locului 6 WTA (pe 29 februarie 2016) a născut acum două fetițe.

Carla Suarez NavarroFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Carla Suarez Navarro a născut gemene: Noa și Ona

Cuplul a anunţat sarcina în decembrie, la puţin mai mult de un an după ce Carla a jucat ultimul meci de tenis profesionist.

În vârstă de 34 de ani, Carla și partenera ei (jucătoarea de fotbal Olga Garcia - 31 de ani) au anunțat că gemenele se numesc Noa și Ona.

„Bună ziua tuturor! În sfârşit, Noa şi Ona sunt cu noi! Suntem foarte fericite să fim o familie de patru persoane! Începem o nouă aventură plină de fericire şi iubire!” - Carla Suárez Navarro pe Twitter.

„Sentimentul de a aduce pe lume două fete este de nedescris, responsabilitatea enormă pe care o reprezintă pentru noi şi dorinţa de a le vedea crescând alături de noi. Este o zi pe care nu o vom putea uita niciodată, un moment care ne umple foarte mult de afecţiune şi dragoste” - Carla Suárez Navarro într-o declaraţie de presă.

În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, Oeiras - 2014 și la Doha, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. La Grand Slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală.