​Duminică au debutat tablourile de simplu de la Roland Garros 2023, iar lumea a profitat de vremea superbă și de ziua liberă (n.r. duminică) pentru a-i vedea la lucru pe cei mai importanți jucători de tenis ai momentului.

Fani in complexul de la Roland Garros (3)Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

>> FOTO Ion Țiriac alături de fiul său și de Sorana Cîrstea pe Philippe Chatrier

>> Imaginea zilei: Și totuși Serena Williams este „prezentă” la Roland Garros

>> FOTO 5 ani de la titlul Simonei Halep - Cât s-a schimbat lumea tenisului, dar mai ales complexul de la Roland Garros

Roland Garros 2023, fani în complexul de la Porte d'Auteuil în prima zi de concurs

Au putut fi văzuți jucând sau vor putea fi urmăriți duminică (printre alții) Aryna Sabalenka, Karen Khachanov, Hubert Hurkacz, Stefanos Tsitsipas, Maria Sakkari, Karolina Muchova, Andrey Rublev, Jessica Pegula, Daria Kasatkina, Elise Mertens, Sebastian Korda, Anastasia Potapova sau Irina Begu (meci cu Anna Bondar - ultima dispută de pe Terenul 12).

Dacă în calificări prețurile biletelor pentru o zi au plecat de la doar 10 euro, la marea finală a bărbaților de pe Chatrier un tichet la categoria Gold ajunge la €1585.

Pe cea mai mare arenă din complex prețurile variază în acest moment undeva de la €50 (Categoria 3) și până la €100 pentru categoria Gold.

Pe Suzanne Lenglen vorbim în prezent despre tichete de la €55 (Categoria 3) și până la €215 (cele mai scumpe).

Pe arena Suzanne Mathieu tichetele sunt €70 la categoria întâi pentru ziua de duminică.

Turneul de la Roland Garros se dispută în perioada 28 mai - 11 iunie, are premii totale în valoare de 49.6 milioane de euro, iar aceasta este ediția cu numărul 127. Campionii en-titre sunt Iga Swiatek și Rafael Nadal (de 14 ori câștigător la Paris).