​Garbine Muguruza și-a surprins vineri fanii, fosta lideră WTA anunțând pe rețelele sociale că se va mărita. Arthur Borges este numele alesului, iar dubla campioană de Grand Slam a postat o poză romantică alături de viitorul soț.

Garbine MuguruzaFoto: Peter Dovgan / imago sportfotodienst / Profimedia

>> Garbine Muguruza, vrăjită de România - De câte ori a fost în țara noastră și cum a ajuns la Fundata

Garbine Muguruza se mărită - Fosta lideră WTA (29 de ani) anunțase în aprilie că se retrage temporar din tenis

În primele zile ale lui aprilie, Garbine surprindea în momentul în care anunța că se retrage temporar din tenis (rămâne de văzut în lumina noilor evenimente cât de „temporară” va fi retragerea).

Cu rezultate mult sub așteptări în ultimele sezoane (chiar mediocre), Garbine și-a luat o vacanță de la sportul de performanță, iar acum a anunțat că se va mărita.

Ultimul rezultat notabil al ibericei în circuitul mondial a venit pe final de 2021, atunci când la Guadalajara a câștigat Turneul Campioanelor. De la acel moment, cariera fostei lidere WTA a luat-o serios în jos.

În vârstă de 29 de ani, Garbine își va uni destinele cu Arthur Borges (38 de ani).

Arthur are reședința în New York și este omul de bază al celor de la Tom Ford în ceea ce privește afacerile pentru zona Americii de Nord.

Nu este la prima relație cu o sportivă, el fiind căsătorit la un moment dat cu patinatoarea finlandeză Kiira Korpi (34 de ani).

Despre Garbine Muguruza

De-a lungul carierei, Garbine a câștigat 10 turnee, iar două dintre acestea sunt de Grand Slam (Roland Garros 2016 și Wimbledon 2017).

Competițiile câștigate de Muguruza în carieră

2021 - Dubai, Chicago, Turneul Campioanelor

2019 - Monterrey

2018 - Monterrey

2017 - Wimbledon, Cincinnati

2016 - Roland Garros

2015 - Beijing

2014 - Hobart

A urcat pe primul loc al ierarhiei mondiale pe 11 septembrie 2017.