Chiar dacă se află într-un moment dificil al carierei sale din tenis, Rafael Nadal încearcă să se mențină pozitiv și a fost surprins într-o ipostază inedită.

Rafael NadalFoto: JEAN CATUFFE/DPPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rafael Nadal, lecții de golf pentru studenții academiei sale

Rafael Nadal a susținut la finalul săptămânii trecute o conferință de presă la baza sa din Madrid prin care a anunțat că nu va participa la ediția din acest an a Roland Garros.

Mai mult decât, fostul lider al ierarhiei ATP a menționat că 2024 va fi cel mai probabil anul în care se va retrage definitiv din activitate.

Rada Nadal este una dintre legendele tenisului masculin, însă ibericul nu și-a ascuns niciodată pasiunile pentru alte sporturi.

Spaniolul este un împătimit al golfului, iar acesta a recunoscut în numeroase rânduri că își petrece timp cu prietenii și familia practicând acest sport.

Mai mult decât atât, pentru a încerca să mai uite de perioada nefastă pe care o traversează în tenis, Nadal a mers alături de elevii săi de la academie și le-a predat câteva lecții de golf.

Rafa chiar s-a și remarcat la numeroase turnee de golf, iar imaginile cu acesta și elevii săi au fost făcute publice pe contul de social media al academiei sale.

„Învățând un sport diferit! Mulțumim lui @GolfSonServera pentru o după-amiază foarte distractivă! Și cu o gazdă foarte specială! @RafaelNadal”