Rafael Nadal a apucat să dispute doar patru meciuri în 2023, iar jurnaliștii de la Marca anunță că fostul lider ATP nu s-a recuperat la timp pentru a putea fi prezent la Roland Garros 2023 (28 mai - 11 iunie).

Rafael NadalFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

MARCA: Rafael Nadal nu va juca la Roland Garros 2023

Rafael Nadal a suferit o accidentare destul de gravă la începutul anului 2023, iar de atunci fostul lider mondial s-a luptat să revină în circuit.

Nadal a anunțat că se retrage de la multe competiții importante pentru a se putea recupera la timp pentru Roland Garros, dar spaniolii de la MARCA anunță că jucătorul de tenis în vârstă de 36 de ani nu va fi prezent la turneul pe care l-a câștigat de 14 ori în carieră.

Ar fi pentru prima oară în 18 sezoane când Rafael Nadal ar lipsi de la turneul de la Paris.

Rafael Nadal va susține joi o conferință de presă în care își va anunța decizia cu privire la participarea la Roland Garros 2023

Fanii lui Rafael Nadal vor afla joi dacă într-adevăr ibericul va lipsi de la turneul din Paris.

Reprezentanții spaniolului au anunțat că Nadal va susține o conferință de presă joi (ora 17 - ora României), prin care își va anunța decizia privind participarea la Roland Garros.

„Rafa Nadal va susține mâine o conferință de presă la ora 4 după-amiaza la Academia Rafa Nadal de la MoviStar pentru a informa despre participarea sa la Roland Garros. Dacă va juca sau nu și motivele pentru oricare dintre variante vor fi comunicate doar mâine.” - a transmis Jose Mergado.