Holger Rune l-a învins pentru a doua oară consecutiv pe Novak Djokovic, iar danezul a obținut calificarea în semifinalele turneului ATP Roma. Întrebat despre sfatul pe care i l-ar acorda lui Rune, Nole a dat un răspuns surprinzător.

Novak DjokovicFoto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

Novak Djokovic spune că el ar trebui să îi ceară sfaturi lui Holger Rune

Novak Djokovic a fost eliminat în sferturile turneului de la Roma, iar pentru a doua oară la rând, liderul ATP a pierdut în fața danezului Holger Rune (7 ATP).

La finalul duelului încheiat în 3 seturi, Djokovic a vorbit despre parcursul său la Roma, dar și despre duelul cu Holger Rune.

„Zilele acestea au fost condiții mai lente. Cred că este probabil cel mai rece și mai umed turneu pe care l-am jucat vreodată aici, la Roma. Chiar nu-mi amintesc să fi plouat atâtea zile la rând. Evident, în astfel de condiții, este foarte greu să lovești mingea așa cum își dorești. El este foarte, foarte rapid și are o mare răbdare.

E un jucător foarte talentat, dinamic și complet. Azi a fost mai bun. A jucat prea bine în cea mai mare parte a jocului. Am început prost setul al treilea și acolo s-a decis meciul. Și-a controlat nervii și a meritat să câștige.” - a transmis acesta, potrivit Eurosport.

Întrebat despre ce sfat ar putea să-i dea lui Holger Rune, Nole a dat un răspuns surprinzător.

„O să-i cer un sfat probabil! M-a bătut de două ori, așa că nu am niciun sfat pentru el. Se descurcă foarte bine.” - a încheiat Djokovic.