​Novak Djokovic s-a calificat în sferturile Mastersului de la Roma, dar meciul cu britanicul Cameron Norrie nu a fost unul lipsit de momente tensionate.

Novak DjokovicFoto: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

>> Novak Djokovic și motivul pentru care nu a fost niciodată prieten cu Federer și Nadal

Novak Djokovic, lovit cu mingea de Cameron Norrie la ATP Roma

Principal favorit la Foro Italico, Nole s-a impus după o oră și 27 de minute de joc în fața lui Norrie (13 ATP), scor 6-3, 6-4.

În timpul setului secund, sârbul a realizat că nu mai poate face nimic pentru a câștiga un punct și s-a întors cu spatele la adversar.

Atent doar la minge, Norrie nu l-a observat pe Djokovic și l-a lovit în picior cu un smash. Surprins, Nole i-a aruncat britanicului o privire ucigătoare.

Djokerul a oferit și unul dintre cele mai spectaculoase puncte ale turneului: a anticipat unde va trimite Cameron și l-a pasat cu o lovitură excelentă.

Novak Djokovic (campionul en-titre) se va duela pentru un loc în semifinale cu învingătorul meciului dintre australianul Alexei Popyrin (77 ATP) și danezul Holger Rune (7 ATP).

Mastersul de la Roma are loc în perioada 10-21 mai, pe zgură, face parte din categoria ATP 1000, are premii totale în valoare de €7.705.780, Novak Djokovic este campionul en-titre, iar Rafael Nadal deține recordul de titluri de la Foro Italico (10).