Novak Djokovic a obținut calificarea în turul trei al turneului de la Roma. Sârbul a trecut în două seturi de Tomas Martin Etcheverry, scor 7-6(5), 6-2.

Novak DjokovicFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Novak Djokovic este în turul trei la Roma

Liderul mondial a început cu dreptul turneul de la Roma și s-a calificat în turul trei, după un duel destul de dificil cu Tomas Martin Etcheverry.

Nole a avut nevoie de o oră și 53 de minute pentru a trece de argentinianul clasat pe locul 61 în ierarhia ATP.

În turul trei, Djokovic va da peste Grigor Dimitrov (33 ATP). Bulgarul a trecut în turul doi de la Stan Wawrinka, scor 6-4, 7-6(3).

De știut:

  • Pentru Jannik Sinner va urma un meci cu învingătorul partidei dintre Alexander Shevchenko (Rusia - 93 ATP) și Sebastian Baez (Argentina - 40 ATP).
  • În acest sezon, Sinner are 26 de victorii și 6 înfrângeri. A câștigat turneul de la Montpellier, la Indian Wells a fost învins în semifinale (de Alcaraz), la Miami a jucat finala (pierdută cu Medvedev), iar la Monte Carlo a cedat în semifinale (cu Rune).

Mastersul de la Roma are loc în perioada 10-21 mai, pe zgură, face parte din categoria ATP 1000, are premii totale în valoare de €7.705.780, Novak Djokovic este campionul en-titre, iar Rafael Nadal deține recordul de titluri de la Foro Italico (10).