Carlos Alcaraz este într-o formă foarte bună la Madrid. Câștigătorul ediției precedente a obținut miercuri calificarea în semifinalele turneului după ce a trecut în două seturi de rusul Karen Khachanov, scor 6-4, 7-5.

Carlos AlcarazFoto: Harry How / Getty Images / Profimedia

Carlos Alcaraz a trecut de Karen Khachanov în sferturi la Madrid

Carlos Alcaraz (2 ATP) rămâne cu un singur set pierdut la această ediție a turneului de la Madrid.

Campionul en-titre l-a învins în sferturi pe Karen Khachanov (12 ATP), la capătul unui meci ce a durat o oră și 52 de minute.

Ibericul a avut însă destule probleme în duelul cu Karen Khachanov. Alcaraz a avut un prim set destul de greu, cei doi mergând cap la cap până la scorul de 3-3.

În actul secund, rusul a fost la controlul jocului, având la un moment dat chiar 4-1 și 5-2, însă fostul lider mondial a revenit incredibil și a reușit chiar să câștige setul cu scorul de 7-5.

Pentru Carlos Alcaraz, urmează un duel cu câștigătorul meciului dintre Daniel Altmaier (92 ATP) și Borna Coric (20 ATP).

ATP Mutua Madrid Open are loc în perioada 25 aprilie - 7 mai pe zgura din complexul de la Caja Magica. Face parte din categoria ATP 1000, are premii totale în valoare de 7.705.780 euro, iar campionul en-titre este spaniolul Carlos Alcaraz.