Caroline Garcia s-a oprit în turul trei al turneului de la Madrid. Sportiva clasată pe locul 5 în ierarhia WTA a fost eliminată în două seturi de Mayar Sherif, scor 7-6(2), 6-3.

Caroline GarciaFoto: Aaron Favila / AP / Profimedia

Caroline Garcia a fost învinsă de Mayar Sherif

Caroline Garcia, favorită numărul 5 la Madrid, a fost eliminată neașteptat în al treilea tur al turneului.

Sportiva din Hexagon a fost învinsă de Mayar Sherif (59 WTA) în două seturi, la capătul unui duel ce a durat o oră și 42 de minute.

Caroline Garcia a condus inițial în primul act, dar adversara a revenit și la unoment dat a fost întoarsă. La scorul de 5-3, Garcia a jucat mai agresiv și a egalat, dar chiar și așa a pierdut setul întâi la tie break.

În setul secund, franțuzoaica a ținut pasul doar până la scoruo de 3-3, acolo unde adversara acesteia a reușit să se desprindă și să obțină o calificare neașteptată în optimi.

În faza optimilor, jucătoarea din Egipt va da peste Elise Mertens (29 WTA). Belgianca a eliminat-o în turul trei pe Jule Niemeier (67 WTA), scor 6-3, 6-4.

WTA Mutua Madrid Open are loc în perioada 25 aprilie - 7 mai pe zgura din complexul de la Caja Magica. Face parte din categoria WTA 1000, are premii totale în valoare de $7.652.174, iar campioana en-titre este Ons Jabeur. Simona Halep s-a impus la edițiile din 2016 și 2017.