Emma Răducanu este departe de forma în care se afla când a câștigat US Open 2021, iar retragerea de la turneul din Madrid o aruncă pe sportiva din Marea Britanie în afara primelor 100 de jucătoarea din ierarhia WTA.

Emma RaducanuFoto: Kamran Jebreili / AP / Profimedia

Eugenie Bouchard îi ia apărea Emmei Răducanu: „Am trecut și eu prin asta”

Ajunsă pe locul 285 în ierarhia WTA, Eugenie Bouchard i-a luat apărarea Emmei Răducanu, după ce jucătoarea din Marea Britanie s-a retras de la turneul din Madrid.

Emma a susținut o conferință de presă destul de bizară la Caja Magica, în care le-a răspuns monosilabic jurnaliștilor.

Finalistă la Wimbledon în 2014, Eugenie Bouchard a luat cuvântul în ceea ce privește situația pe care o traversează Emma Răducanu, precizând că și ea a trecut prin ceva similar.

„Văd multe asemănări.

Știu exact prin ce trece. Ea are o viață minunată, este pregătită pentru viață și a avut realizări mari.

Dar pot să înțeleg un pic presiunea pe care o resimte. Oamenii ne urăsc indiferent de situație. Emma a scris ceva pe Twitter, a postat despre faptul că nu se antrenează într-o zi și oamenii o întrebau de ce nu depune efort.

Am zis: 'Doamne, am trecut prin asta acum șase, opt ani'. Cei care urăsc vor urî, înțelegi ce vreau să spun?

Am știut tot timpul cine sunt și ce fac. Și uite, o mulțime de jucători de tenis postează - oamenii postează mai mult decât mine în zilele noastre. Sunt atât de fericită că în aceste zile este mult mai normal.

Atâta timp cât nu te distragi prea mult cu asta, rămâi concentrată pe obiectivul tău nr. 1. De ce nu? Viața este minunată. Doar nu trăim într-o cutie.” - a transmis Eugenie Bouchard, potrivit Express.co.uk.