Simona Halep a oferit primul interviu după suspendarea provizorie pentru dopaj, fosta lideră WTA exprimându-și nemulțumirea față de întârzierea judecării cazului său.

Simona HalepFoto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

>> Simona Halep rupe tăcerea – Primul interviu după ce a fost suspendată pentru dopaj

Patrick Mouratoglou cere ca Simona Halep să fie judecată cât mai rapid în procesul de dopaj

Sportiva născută la Constanța s-a arătat extrem de dezamăgită că nu poate juca la niciun turneu și că ITF-ul tot întârzie o judecare a sa în cazul de dopaj.

La puțin timp după amplul interviu acordat de Halep pentru cei de la Tennis Majors, Patrick Mouratoglou (ultimul ei antrenor din circuitul WTA) a postat un mesaj pe contul personal de Instagram.

„După 7 luni de suspendare provizorie din partea ITF, Simona Halep cere dreptul să fie judecată.

În luna decembrie, ea a trimis către ITF toate dovezile contaminării cu un supliment. Cere doar o audiere mai rapidă și are tot dreptul să facă acest lucru”, este postarea lui Mouratoglou de pe rețelele sociale.

De știut:

  • Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.