​Simona Halep este suspendată provizoriu începând din luna octombrie a lui 2022, mai multe amânări având loc în cazul de dopaj în care este implicată fosta lideră WTA.

Simona HalepFoto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Procesul Simonei Halep în cazul de dopaj ar urma să aibă loc pe 30 aprilie

Prezent pe Arena Națională la meciul dintre FCSB și Farul Constanța (încheiat 2-1 pentru bucureșteni), Stere Halep a vorbit despre situația în care se găsește fiica sa.

„E bine. Încă nu știm nimic. Cum așteptați dumneavoastră, așa așteptăm și noi. Nu știm ce se întâmplă. Termenul a fost stabilit inițial pe 28 (n.r. aprilie), dar din câte am înțeles a fost amânat pentru 30. Suntem bine. Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe” - Stere Halep, tatăl Simonei, citat de gsp.ro.

De știut în cazul Simonei Halep

  • Halep (31 de ani) a jucat ultimul meci oficial la US Open 2022, atunci când a fost eliminată în runda inaugurală de Daria Snigur din Ucraina.
  • Cazul Simonei va fi judecat de către Sport Resolutions, tribunal independent din Londra care gestionează dosarele de dopaj din sportul alb.
  • Totuși, în cazul în care nevinovăția nu va putea fi dovedită, Simona mai are o cale de atac: Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Roland Garros: Patru românce, direct pe tabloul principal - Simona Halep, marea absentă

>> Simona Halep, încă un turneu important ratat - Confirmarea organizatorilor