Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile turneului Masters de la Monte Carlo, iar sârbul nu a scăpat nici de criticile lui Toni Nadal. Unchiul și fostul antrenor al lui Rafa îl atacă pe liderul ATP pentru politica sa antivaccinare împotriva Covid-19.

Novak DjokovicFoto: Darko Vojinovic / AP / Profimedia

>> VIDEO Novak Djokovic, un car de nervi la ATP Monte Carlo - Modul aparte în care și-a rupt racheta

Toni Nadal spune că dacă lumea ar fi făcut ca Djokovic ar fi fost de zece ori mai mulți morți din cauza Covid-19

Într-un interviu pentru presa spaniolă, Toni spune printre altele că dacă lumea ar fi urmat modelul lansat de Nole pe toată perioada pandemiei de Covid-19 ar fi fost de 10 ori mai mulți morți la nivel mondial.

„Dacă toată lumea ar fi făcut același lucru ca Djokovic în ceea ce privește vaccinarea, ar fi fost de zece ori mai mulți morți” - Toni Nadal, citat de tennisuptodate.com.

De altfel, nu este prima dată când unchiul lui Rafa atacă atitudinea lui Nole în legătură cu vaccinarea.

În 2022, Toni a spus că speră că Novak știe că sunt aproape șase milioane de oameni care și-au pierdut viața din cauza acestui „blestemat de virus”.

În cele din urmă, Djokovic a rămas nevaccinat, iar acest lucru s-a tradus prin ratarea unor turnee importante în ultimele sezoane (Australian Open, US Open, Indian Wells, Miami, etc).

Novak Djokovic a fost eliminat surprinzător în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1000 de la Monte Carlo de italianul Lorenzo Musetti, scor 4-6, 7-5, 6-4.