​Novak Djokovic nu a putut fi la un nivel foarte ridicat, iar acest lucru s-a văzut în cele din urmă pe tabela de scor (a pierdut meciul, scor 4-6, 7-5, 6-4). Liderul mondial a fost eliminat în optimile Mastersului de la Monte Carlo, iar de-a lungul partidei cu Lorenzo Musetti a avut mai multe momente de nervozitate.

Novak DjokovicFoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

>> Antivaccinistul Novak Djokovic, criticat dur de Toni Nadal pentru atitudinea din timpul pandemiei

>> VIDEO Faza zilei - Daniil Medvedev și meciul său interminabil cu spectatorii

Sârbul s-a certat cu arbitra Aurelie Tourte la o minge la limită (s-a putut vedea pe reluarea neoficială că sârbul a avut dreptate), a rupt pe repede înainte o rachetă, iar la conferința de presă a continuat să prezinte o variantă irascibilă a sa.

Djokerul a precizat că nu este o tragedie că a pierdut, dar că se simte prost că a fost învins.

„Mă simt îngrozitor după un asemenea meci, sincer. Merg înainte”, a spus, printre altele, Nole.

Liderul mondial l-a felicitat pe Musetti pentru victorie și a precizat că italianul a fost mai inspirat în momentele importante ale partidei de joi.

„Mereu speri să ai o zi bună la birou. Știu că nu joc grozav și că el se descurcă bine în această perioadă, așa că știam că urma să fie un meci dificil", a conchis Djokerul.

Momentele în care Novak Djokovic rupe o rachetă și se ceartă cu arbitra Aurelie Tourte.

ATP Monte Carlo, sferturi

Andrey Rublev - Jan-Lennard Struff

Taylor Fritz - Stefanos Tsitsipas

Daniil Medvedev - Holger Rune

Lorenzo Musetti - Jannik Sinner

Monte Carlo Masters are loc în perioada 9-16 aprilie, pe zgură, are premii totale în valoare de €5.779.335, Novak Djokovic a fost principalul favorit, iar campionul ultimelor două ediții este Stefanos Tsitsipas.