​Va împlini în curând 53 de ani, dar se pare că vârsta este pentru ea doar un număr. Gabriela Sabatini și-a delectat fanii cu o imagine pe Instagram, fosta ocupantă a locului 3 WTA arătând impresionant la aproape 30 de ani de la retragerea din sportul profesionist.

Gabriela SabatiniFoto: Rob Prange / Shutterstock Editorial / Profimedia

În imaginea de pe contul personal de Instagram, Gabriela apare alături de Gisela Dulko, și ea o fostă jucătoare de tenis (s-a retras în 2012, la vârsta de doar 27 de ani).

De știut:

Gabriela Sabatini este cea din stânga în fotografia postată pe rețelele sociale.

Cine este Gabriela Sabatini

Gabriela Sabatini a ajuns cel mai sus în ierarhia WTA pe locul 3 (februarie 1989), iar de-a lungul carierei a câștigat 41 de turnee, printre acestea numărându-se și unul de Grand Slam.

Deși a avut numeroase relații în viață, nu a fost vreodată căsătorită. De asemenea, nu are copii.

A fost una dintre cele mai importante jucătoare ale generației sale și a reușit chiar să câștige și un titlu de Grand Slam: US Open, în 1990. A mai jucat o finală la Wimbledon (1991) și a bifat și multe alte semifinale la Australian Open și Roland Garros.

S-a impus în două rânduri la Turneul Campioanelor: 1988 și 1994.

Locul 3 în clasamentul WTA a fost cea mai bună clasare din carieră. A câștigat doar din premiile din tenis $8.785.850. S-a retras din sportul profesionist în anul 1996.

Sabatini (1.75 metri) este recunoscută de asemenea drept una dintre cele mai sexy jucătoare care au pășit pe terenul de tenis.

Presa mondenă a reținut de-a lungul timpului câteva nume importante cu care Gabriela ar fi avut relații: Ricky Martin, Michael Bolton și chiar Donald Trump.