Multiplu campion de Grand Slam, Boris Becker vorbește despre perioada petrecută în închisoare, despre cum și-a pierdut averea și ce a învățat din toate experiențele recente.

Boris BeckerFoto: Kirsty O'Connor / PA Images / Profimedia

„Astăzi sunt mai bun în urma timpului petrecut la închisoare”, spune Boris Becker. Cele 231 de zile în care a fost încarcerat la Huntercombe (Oxfordshire) l-au marcat și l-au eliberat. Mărturisiri de o sinceritate brutală, în care nu se menajează absolut deloc, dezvăluie un Bum Bum inedit, despuiat de foița aurie a vedetei.

El a detaliat într-un interviu publicat recent de cotidianul argentinian La Nación cum și-a pierdut averea, ajungând să fie până la urmă condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare de Tribunalul din Southwark pentru că și-a ascuns patrimoniul, a declarat faliment și nu și-a plătit datoriile.

A fost eliberat în 15 decembrie 2022, apoi deportat în țara natală și nu va putea reveni în Marea Britanie până când nu se încheie perioada de detenție dictată inițial. Câștigător a 6 trofee de Grand Slam, Boris Becker, 55 de ani, trăiește zilele acestea o realitate mult diferită de vremurile glorioase ale carierei de jucător.

Citește integral pe GSP.ro