Jannik Sinner continuă parcursul excelent de la Miami Open, italianul calificându-se în semifinalele turneului „Masters 1000” după încă o victorie în două seturi.

Jannik SinnerFoto: Corey Sipkin / AFP / Profimedia

Jannik Sinner, posibil duel cu Carlos Alcaraz în semifinalele Miami Masters

Favorit 10 al competiției din Florida, Sinner a trecut fără emoții de finlandezul Emil Ruusuvuori (54 ATP), scor 6-3, 6-1. Meciul a durat o oră și 15 minute.

Sinner, jucător pregătit de Darren Cahill, se va duela pentru un loc în marea finală cu învingătorul partidei dintre Carlos Alcaraz (liderul ierarhiei mondiale) și Taylor Fritz (cap de serie 9). Partida dintre iberic și american trebuia să aibă loc miercuri, dar a fost amânată din cauza ploii.

Italianul a jucat de cinci ori împotriva ibericului aflat pe prima poziție în clasamentul ATP și s-a impus în două partide. Jannik l-a întâlnit de două ori pe Fritz, iar cei doi și-au împărțit victoriile.

Rezumatul partidei dintre Jannik Sinner și Emil Ruusuvuori

Sursă video: Eurosport

Mastersul de la Miami are loc în perioada 22 martie - 2 aprilie pe hard, are premii totale în valoare de $8,8 milioane, iar campionul en-titre și principalul favorit este Carlos Alcaraz.