Sorana Cîrstea (83 WTA) s-a calificat în sferturi la Indian Wells, după ce a învins-o, în 3 seturi, scor 6-4, 4-6, 7-5, pe Caroline Garcia (5 WTA). Sportiva noastră s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore şi 23 de minute și a ajuns pentru prima dată în sferturile competiției californiene.

Sorana CîrsteaFoto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Nu o învinsesem pe Caro niciodată înainte, așa că știam că va fi un meci foarte greu. E o jucătoare foarte agresivă și joacă foarte bine în ultimul timp. Știam că va fi foarte greu, dar sunt foarte fericită că am reușit să câștig, acest succes înseamnă enorm", a spus Sorana Cîrstea, informează eurosport.ro.

Jucătorea de 32 de ani a dezvăluit că secretul ei stă în colaborarea cu Thomas Johansson, noul său antrenor. "Am început să mă pregătesc cu Thomas Johansson în pre-sezon și am simțit că joc din ce în ce mai bine, chiar dacă rezultatele nu au fost cele pe care mi le-am dorit în ianuarie și februarie. E un antrenor excepțional și cred că îi datorez forma bună lui.", a mai spus Sorana Cîrstea.

Citește mai mult pe Digisport.ro