​Organizatorii turneului de categorie „WTA 1000” de la Indian Wells au anunțat programul pentru ziua de 11 martie, una în care Sorana Cîrstea o va întâlni pe Madison Keys în turul al doilea.

Sorana CirsteaFoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

Sorana Cîrstea - Madison Keys, în turul doi la Indian Wells

Meciul dintre Cîrstea (83 WTA) și Keys (20 WTA, favorită 19) va fi al cincilea (ultimul) de pe Stadium 2 și nu va începe mai devreme de ora locală 20:00 (duminică de la 06:00, ora României).

Cîrstea și Keys (finalistă la US Open în 2017) s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2019, pe zgura de la Caja Magica (Madrid). A fost atunci în primul tur 3-6, 6-4, 6-1 pentru jucătoarea noastră.

De știut:

  • Câștigătoarea meciului dintre Sorana Cîrstea și Madison Keys va juca în runda următoare împotriva învingătoarea partidei dintre rusoaica Liudmila Samsonova (12 WTA, favorită 12) și americanca Bernarda Pera (43 WTA).
  • Reamintim că Sorana este singura reprezentantă pe care tenisul românesc o mai are pe tabloul de simplu de la Indian Wells, după ce Irina Begu a fost învinsă în runda inaugurală de Linda Noskova (54 WTA).

În jurul orei 01:30 (ora României), Gabriela Ruse și Marta Kostyuk vor juca împotriva echipei formate din Lyudmyla Kichenok și Jelena Ostapenko (favorite 3) în primul tur al probei de dublu.

Indian Wells se desfășoară în perioada 6-19 martie, pe hard, iar pe cele două tablouri principale s-au aflat la start câte 96 de jucători. Competiția oferă câte 8.800.000 de dolari la masculin și la feminin. Campioni en-titre sunt Taylor Fritz și Iga Swiatek.