I-a produs lui Novak Djokovicprima înfrângere din 2023 în semifinalele de la ATP Dubai, iar la una dintre conferințele de presă a oferit declarația zilei. Daniil Medvedev a încântat asistența cu sinceritatea sa.

Daniil MedvedevFoto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

Daniil Medvedev despre PlayStation, consumul de alcool și orele târzii de culcare

Întrebat despre cum arată o zi din viața sa, Medvedev i-a uimit pe cei prezenți în sala de conferințe, el ieșind clar din tipare.

„Mănânc deserturi, mă duc uneori târziu la somn pentru că mă joc pe playstation, iar uneori beau cu prietenii în weekend” - Daniil Medvedev, despre viața pe care o duce, uneori, un fost lider ATP.

Revenind la ultimul adversar al rusului, Novak Djokovic este cunoscut pentru faptul că este foarte atent la tot ceea ce i-ar putea afecta rezultatele de pe terenul de tenis (nu consumă alcool, este foarte atent cu orele de somn, nu mănâncă orice și nu face în general niciun fel de exces).

  • În finala de la Dubai, Daniil Medvedev va da sâmbătă, de la ora 17:00 (în direct pe Eurosport) peste compatriotul Andrey Rublev (6 ATP).

Dubai Duty Free Tennis Championships are loc în perioada 27 februarie - 4 martie, pe hard, face parte din categoria ATP 500 și are premii totale în valoare de 2.855.495 de dolari. Campionul en-titre este Andrey Rublev (2022).

>> Rusul Andrey Rublev, încă o luare de poziție despre războiul din Ucraina