Liderul mondial Novak Djokovic, Andrey Rublev și Daniil Medvedev au trecut fără probleme de optimile de finală de la turneul „ATP 500” de la Dubai și se pregătesc pentru sferturile de finală.

Hubert HurkaczFoto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Djokovic – Hurkacz, duel tare în sferturi

Favorit numărul 1 al turneului, Novak Djokovic a trecut fără probleme în optimile de finală de olandezul Tallon Griekspoor, scor 6-2, 6-3.

Câștigător la Doha în urmă cu o săptămână, Daniil Medvedev (7 ATP) s-a impus după două seturi împotriva kazahului Alexander Bublik (46 ATP), scor 6-4, 6-2.

Și Hubert Hurkacz, care a triumfat recent la ATP Marsilia s-a impus în fața locului 138 ATP, Pavel Kotov, 7-5, 6-1 și se va confrunta în sferturi cu liderul mondial.

Al patrulea favorit al turneului, canadianul Felix Auger-Aliassime, a ratat accederea în sferturi, după ce a fost învins de Lorenzo Sonego, 7-6(4), 6-4.

Dubai Duty Free Tennis Championships are loc în perioada 27 februarie - 4 martie, pe hard, face parte din categoria ATP 500 și are premii totale în valoare de 2.855.495 de dolari. Campionul en-titre este Andrey Rublev (2022).

Sferturile de finală la ATP Dubai

Novak Djokovic (1) vs Hubert Hurkacz (5)

Daniil Medvedev vs Borna Coric (8)

Alexander Zverev (7) vs Lorenzo Sonego

Botic Van De Zandschulp vs Andrey Rublev (2)