Jessica Pegula, favorita numărul 2 a turneului de la Doha, s-a calificat în semifinale după ce a trecut în două seturi de Beatriz Haddad Maia, scor 6-3, 6-2.

Jessica PegulaFoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jessica Pegula, în semifinale la Doha

După un meci de aproape două ore împotriva Jelenei Ostapenko, Jessica Pegula (4 WTA) a avut nevoie de o oră și 27 de minute pentru a trece de Beatriz Haddad Maia (12 WTA).

Sportiva din Statele Unite ale Americii a făcut un meci bun la primul duel din carieră împotriva braziliencei și nu a avut mari probleme în a câștiga această dispută

Dacă în primul set Beatriz Haddad Maia a fost mai prezentă în ofensivă, în setul secund, Pegula a rezolvat totul în 38 de minute și a obținut astfel calificarea în semifinale.

În următorul act al competiției, Jessica Pegula va da piept cu câștigătoarea duelului dintre Maria Sakkari (7 WTA) și Caroline Garcia (5 WTA).

Qatar TotalEnergies Open (de la Doha) are loc în perioada 13-18 februarie, pe hard, face parte din categoria WTA 500, are premii totale în valoare de $780.637, iar campioana en-titre este Iga Swiatek (titlu cucerit în 2022).