A jucat ultimul meci oficial pe 4 noiembrie, iar revenirea este programată în aceste zile la ATP Buenos Aires. Carlos Alcaraz le-a arătat fanilor modul în care vrea să-și aducă aminte mereu de titlul de Grand Slam de la US Open, ibericul tatuându-și data finalei pe brațul stâng.

Carlos AlcarazFoto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Carlos Alcaraz, tatuaj cu data finalei de la US Open 2022

De la triumful special de la US Open (la vârsta de 18 ani, succes în urma căruia a devenit în premieră și lider mondial), Alcaraz nu a mai impresionat neapărat, spaniolul contabilizând patru înfrângeri după momentul istoric de la New York.

Cu unele probleme medicale, Carlos a fost nevoit să se retragă de la Turneul Campionilor și să declare forfait de la Australian Open.

Spaniolul este acum însă pregătit să revină în circuitul ATP, iar turneul de la Buenos Aires (Argentina Open, 13-19 februarie) de pe zgură este ocazia perfectă.

În optimile de la Buenos Aires, Alcaraz (cap de serie numărul unu) va juca cu învingătorul partidei dintre Laslo Djere (62 ATP) și Fabio Fognini (58 ATP).

Deasupra cotului stâng, Alcaraz și-a tatuat: 11.09.2022, data la care a ridicat deasupra capului trofeul pe Arthur Ashe (după o finală câștigată împotriva lui Casper Ruud).