Ocupantă a locului 61 în ierarhia WTA, Sorana Cîrstea a aflat numele adversarei din primul tur de la Abu Dhabi. Sportiva noastră o va întâlni pe Marta Kostyuk (locul 60 mondial).

Sorana CirsteaFoto: Independent Photo Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Sorana Cîrstea, meci cu Marta Kostyuk în turul întâi de la WTA Abu Dhabi

Dacă va trece de jucătoare din Ucraina, pentru Sorana va urma un duel cu a doua favorită a întrecerii, Belinda Bencic (campioană olimpică en-titre).

De știut:

România mai are o reprezentantă în calificările de la Abu Dhabi, pe Gabriela Ruse.

Gabriela a făcut duminică în ultimul tur al calificărilor după ce a învins-o, scor 6-3, 3-0 (abandon), pe Tereza Martincova (a șaptea favorită din calificări).

Pentru un loc pe tabloul principal de la Abu Dhabi, Ruse va juca cu învingătoarea partidei dintre Aliaksandra Sasnovich (37 WTA) şi Mirjam Bjorklund (153 WTA).

Mubadala Abu Dhabi Open are loc în perioada 6-12 februarie, pe hard, face parte din categoria WTA 500, are premii totale în valoare de $780.637, iar principala favorită este Daria Kasatkina.

Capii de serie de la Abu Dhabi: Daria Kasaktina (1), Belinda Bencic (2), Elena Rybakina (3), Veronika Kudermetova (4), Jelena Ostapenko (5), Beatriz Haddad Maia (6), Anett Kontaveit (7) ș Liudmila Samsonova (8).