O acuzație de agresiune împotriva lui Nick Kyrgios a fost respinsă vineri de un tribunal din Canberra, în ciuda faptului că finalistul de la Wimbledon a pledat anterior vinovat, informează Reuters.

Nick KyrgiosFoto: SAEED KHAN / AFP / Profimedia

Nick Kyrgios a scăpat de condamnare după ce a pledat vinovat

Instanţa a aflat că Kyrgios a împins-o pe Chiara Passari (fosta sa iubită) la pământ după ce aceasta l-a oprit să plece cu maşina, într-o ceartă care a avut loc între cei doi în ianuarie 2021.

Cazul a fost respins din cauza naturii minore a incidentului și a faptului că Kyrgios prezenta un risc scăzut de recidivă, a relatat Sydney Morning Herald.

Întrebat despre planurile sale din următoarea perioadă, Nick a afirmat că vrea doar să se recupereze după accidentare și să revină pe teren.

Finalistul de la Wimbledon, care a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi după ce s-a retras luna trecută de la Australian Open, a afirmat pe rețelele de socializare că este „recunoscător” pentru această decizie.

„Respect decizia de astăzi și sunt recunoscător instanței pentru că a respins acuzațiile fără condamnare. Nu mă aflam într-un loc bun când s-a întâmplat acest lucru și am reacționat la o situație dificilă într-un mod pe care îl regret profund” - Nick Kyrgios.

La începutul anului 2022, Nick Kyrgios a susţinut că suferă de mult timp de depresie şi că a avut „gânduri de sinucidere”, într-un lung mesaj postat pe reţelele de socializare, însoţit de o fotografie a sa din 2019, făcută în timpul Australian Open.