Patrick Mouratoglou a început să îl antreneze pe Holger Rune după ce Simona Halep a fost suspendată provizoriu pentru dopaj, dar înțelegerea acestora a expirat după Australian Open 2023. Aflat pe locul 9 în clasamentul ATP, danezul a oferit noi detalii cu privire la colaborarea sa cu tehnicianul în vârstă de 52 de ani.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Patrick Mouratoglou rămâne antrenorul lui Holger Rune

„Încă lucrăm împreună și asta este super. Planul este să continue alături de mine. Am o echipă bună cu mama mea, Lars Christensen și Patrick. Fiecare își face treaba bine și totul decurge perfect.

Patrick are multă experiență cu Serena Williams, alături de care a câștigat trofee importante. Este un mentor bun pe care să-l am de partea mea” - Holger Rune, potrivit TV 2 Sport.

Cu o zi înaintea eliminării lui Rune de la Australian Open (a fost învins dramatic de Andrey Rublev), Mouratoglou a refuzat să ofere informații despre o nouă înțelegere, dar a dat de înțeles că cei doi vor lucra în continuare împreună.

„Atunci când o colaborare este productivă și ambele părți sunt mulțumite de ceea ce pot realiza împreună, poate funcționa pentru o perioadă lungă de timp” - Patrick Mouratoglou, pe 22 ianuarie, pentru agenția daneză Ritzau.

În luna octombrie a anului trecut, Patrick Mouratoglou a afirmat că Holger Rune poate deveni lider ATP.

Rămâne de văzut dacă Mouratoglou o va antrena în continuare pe Simona Halep, în cazul în care aceasta va reuși să își demonstreze nevinovăția și va reveni pe terenul de tenis.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Mesajul trimis Simonei Halep i-a adus un val de critici legendarei Chris Evert

>> Mesajul primit de Simona Halep de la legendara Chris Evert

>> VIDEO Cum se antrenează Simona Halep pentru revenirea pe teren

>> Șefa Agenției Naționale Antidoping vine cu clarificări despre situația actuală a Simonei Halep