Srdjan Djokovic a produs rumoare la Melbourne după ce s-a fotografiat cu fani ruși care aveau un steag cu chipul lui Vladimir Putin. Tatăl lui Nole a venit cu un comunicat de presă în care anunță că nu va lua parte la semifinala dintre fiul său și Tommy Paul pentru a nu agita și mai mult lucrurile.

Srdjan DjokovicFoto: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Srdjan Djokovic va rata semifinala lui Novak - Va urmări meciul de la televizor

„Sunt aici doar pentru a-l susţine pe fiul meu. Nu am avut nicio intenţie să ţin prima pagină a ziarelor şi nici să cauzez perturbări.

Şi pentru a nu fi perturbări în timpul semifinalei pentru fiul meu şi pentru adversarul lui, atunci am ales să văd meciul la televizor.

Eram în exteriorul arenei cu fanii lui Novak aşa cum se întâmplă după fiecare meci al fiului meu pentru a marca victoriile şi a face fotografii cu ei.

Familia mea a trecut prin ororile războiului și ne dorim doar pace” - Srdjan Djokovic, într-un comunicat de presă.

TA (Federația de Tenis din Australia) a avut un punct de vedere după scandalul iscat de tatăl lui Djokovic.

„Pe tot parcursul turneului s-a discutat cu jucătorii şi echipele lor asupra importanţei de a nu se lansa în activităţi care pot cauza perturbări”.

Reamintim că steagurile Rusiei și Belarusului sunt interzise în complexul de la Melbourne Park, acolo unde se desfășoară Australian Open.

Novak Djokovic (favorit 5) a trecut vineri de Tommy Paul în semifinalele de la Australian Open, pe sârb așteptându-l un meci în finală cu Stefanos Tsitsipas pentru marele trofeu.

S-ar putea să te intereseze și:

>> Război în Ucraina, ziua 338. Evenimentele sunt LiveText pe HotNews.ro.

>> VIDEO Expresul de Serbia - Novak Djokovic, la pas în semifinalele Australian Open