Novak Djokovic le-a dat unele emoții fanilor săi după ce informația că sârbul și-a anulat antrenamentul de luni a apărut pe conturile de Twitter ale unor jurnaliști prezenți la Melbourne. Câștigător de 9 ori la Australian Open, Nole a venit cu un mesaj clar pentru susținătorii săi.

Novak DjokovicFoto: Aaron Favila / AP / Profimedia

Novak Djokovic, cu un bandaj pe piciorul stâng la antrenamentul de luni

Jurnalistul sârb Sasa Ozmo a anunțat pe contul său de Twitter că antrenamentul pe care Nole îl avea programat de la ora 19:00 (ora Australiei - ora 10:00 în România) a fost anulat.

În cele din urmă, Djokerul și-a făcut apariția (dar mai târziu) pe terenurile de antrenament, iar la finalul sesiunii le-a transmis un mesaj fanilor săi.

„Vă mulțumesc că ați venit. Totul este ok (făcând referire la starea fizică în care se află), ne vedem la meci” - Novak Djokovic, conform jurnalistului sârb Sasa Ozmo, prezent la fața locului.

Fostul lider mondial a apărut la antrenament cu un bandaj pe piciorul stâng.

Cap de serie numărul 4, Nole îl va întâlni în primul tur de la Australian Open 2023 pe Roberto Carballes Baena (Spania - locul 75 ATP).

Novak a avut unele probleme la piciorul stâng pe durata turneului de la Adelaide, competiție pe care Djokovic a câștigat-o (al 92-lea titlu ATP din carieră).

În vârstă de 35 de ani, Djokovic are în CV 21 de titluri de Grand Slam (la doar un trofeu în urma liderului Rafael Nadal), iar dintre acestea nouă au fost obținute tocmai la Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021).

S-ar putea să te intereseze și:

>> Novak Djokovic a vorbit despre avantajele expulzării din Australia, din urmă cu un an

>> Novak Djokovic a reprodus un moment de la CM 2022 - Clipul a ajuns viral

>> Imagini incredibile cu Novak Djokovic la Adelaide - Ipostaza în care a fost pus de fani