Câștigător de nouă ori la Melbourne, Novak Djokovic este marele favorit la câștigarea Australian Open. Sârbul a avut unele probleme medicale în ultimele zile, iar veștile de la primul Grand Slam al anului nu sunt neapărat bune pentru Djoker.

Novak DjokovicFoto: Peter Mundy/Speed Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

UPDATE 13:14

Până la urmă, antrenamentul de luni al lui Nole a avut loc, dar mai târziu decât era programat. Fostul lider mondial a venit cu un bandaj pe piciorul stâng, dar i-a asigurat pe fanii prezenți la fața locului că totul este ok.

În plus, Djokerul le-a mai transmis acestora că îi așteaptă marți la meciul de debut de la Melbourne, contra ibericului Roberto Carballes Baena (Spania - locul 75 ATP).

Novak Djokovic și-a anulat antrenamentul de luni de la Australian Open

Jurnalistul sârb Sasa Ozmo a anunțat pe contul său de Twitter că antrenamentul pe care Nole îl avea programat de la ora 19:00 (ora Australiei - ora 10:00 în România) a fost anulat.

Momentan nu se știe dacă Djokovic va reprograma sesiunea de antrenament de luni sau nu. În acest sens, este așteptat un alt anunț din partea organizatorilor.

Cap de serie numărul 4, Nole îl va întâlni în primul tur de la Australian Open 2023 pe Roberto Carballes Baena (Spania - locul 75 ATP)

Novak a avut probleme la tendon pe durata turneului de la Adelaide, competiție pe care Djokovic a câștigat-o (al 92-lea titlu ATP din carieră).

În vârstă de 35 de ani, Djokovic are în CV 21 de titluri de Grand Slam (la doar un trofeu în urma liderului Rafael Nadal), iar dintre acestea nouă au fost obținute tocmai la Australian Open (2008, 2011, 2012, 2013, 2015, 2016, 2019, 2020, 2021).

S-ar putea să te intereseze și:

>> Novak Djokovic a vorbit despre avantajele expulzării din Australia, din urmă cu un an

>> Novak Djokovic a reprodus un moment de la CM 2022 - Clipul a ajuns viral

>> Imagini incredibile cu Novak Djokovic la Adelaide - Ipostaza în care a fost pus de fani