​Break Point, o producție Netflix, se va lansa în cursul zilei de vineri și va veni cu întâmplări necunoscute din lumea tenisului. Unele din marile publicații internaționale au intrat deja în posesia primelor imagini, iar Maria Sakkari (locul 6 WTA) este în centrul primului scandal.

Maria SakkariFoto: Rob Prange/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Maria Sakkari, ieșire regretabilă la adresa antrenorului ei

În timpul finalei de la Indian Wells din 2022 (pierdută de Maria contra polonezei Iga Swiatek, scor 6-4, 6-1), sportiva din Grecia a avut o ieșire urâtă la adresa antrenorului ei, Tom Hill.

Camerele tv și cei prezenți pe centralul californian nu au prins respectivul moment, dar acesta a fost adăugat în producția Break Point.

Nemulțumită de jocul ei, dar și de faptul că antrenorul încerca să-i dea unele indicații, Maria a avut o ieșire nervoasă la adresa lui Tom Hill.

„Un singur cuvânt și îți iau gâtul”, a spus Sakkari, pentru ca mai apoi să completeze în limba maternă: „Du-te naiba! Arzi în iad”, informează welovetennis.fr.

În vârstă de 27 de ani, Sakkari a fost cel mai sus în ierarhia mondială pe locul 3 (în martie 2022), iar în sezonul trecut a jucat finale (toate pierdute) la St. Petersburg, Indian Wells, Parma și Guadalajara.