Naomi Osaka nu va participa la Australian Open 2023, dar fosta lideră mondială a precizat că are un motiv întemeiat: este însărcinată.

Naomi OsakaFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naomi Osaka va deveni mamă

Astfel, Osaka (câștigătoare a patru titluri de Grand Slam) a anunțat că așteaptă un copil împreuna cu iubitul ei Cordae (un rapper american în vârstă de 25 de ani, pe numele său întreg Cordae Amari Dunston).

„E puțin spus că ultimii ani au fost interesanți, dar am descoperit că vremurile cele mai provocatoare pot fi și cele mai distractive. Lunile petrecute departe de sport mi-au oferit o nouă iubire și apreciere pentru sportul căruia i-am dedicat viața.

Mi-am dat seama că viața este atât de scurtă și nu iau niciun moment ca și cum mi s-ar cuveni, fiecare zi este o nouă binecuvântare și o nouă aventură.

Știu că mă așteaptă atâtea chestii în viitor, un lucru pe care îl aștept cu nerăbdare este sa-mi văd copilul la unul dintre meciurile mele și să spună cuiva 'Asta este mama mea', haha.

2023 va fi un an plin de lecții pentru mine și sper să ne vedem la începutul anului următor, pentru că voi fi la Australian Open 2024. Vă iubesc pe toți la infinit.

Notă: Nu cred că există o cale perfect corectă de urmat în viață, dar întotdeauna am simțit că dacă mergi înainte cu intenții bune, îți vei găsi drumul până la urmă” - Naomi Osaka pe Instagram.

Naomi Osaka și Cordae s-au afișat prima oară împreună la un meci de baschet al echipei Los Angeles Clippers, în 2019.

Aflată în prezent pe locul 47 în ierarhia mondială, Naomi nu a mai jucat în circuitul mondial de la finalul lunii septembrie, atunci când s-a retras de la turneul de la Tokyo înainte de meciul cu Beatriz Haddad Maia. La acel moment, Osaka a acuzat o accidentare la mușchii abdominali.

În vârstă de 25 de ani, Osaka a câștigat de-a lungul carierei patru titluri de Grand Slam: Australian Open (2019, 2021) și US Open (2018, 2020).

Deși stă departe de tenis de luni bune, iar în sezonul 2022 a jucat doar 23 de partide (14 victorii și 9 înfrângeri), Naomi Osaka o duce foarte bine atunci când vine vorba de încasări. Nipona conduce topul celor mai bine plătite sportive din lume pe 2022, cu încasări de $51 de milioane.