În urmă cu un an și jumătate, Carla Suarez Navarro anunța că a câștigat lupta cu cancerul (limfomul Hodgkin). Fosta adversară a Simonei Halep a postat pe rețelele sociale un mesaj prin care a precizat că este însărcinată.

Carla Suarez NavarroFoto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Carla Suarez Navarro a anunțat că este însărcinată

Fostă ocupantă a locului 6 WTA (pe 29 februarie 2016), Carla a avut mari probleme de sănătate, iar tenisul a trecut în plan secundar.

Iberica a anunțat în aprilie 2021 că a câștigat cel mai important meci al carierei (bătălia cruntă cu cancerul), iar pe final de 2022 a postat pe Instagram un mesaj în care a precizat că este însărcinată.

În vârstă de 34 de ani, Carla și partenera ei (jucătoarea de fotbal Olga Garcia - 30 de ani) au anunțat că vor avea un copil.

„Am vrut să anunţăm că sunt însărcinată în trei luni. Sunt deja 12 săptămâni de bucurie enormă că voi aduce pe lume o nouă viaţă.

Şi eu şi Olga Garcia, partenera mea, simţim o responsabilitate enormă, o mare mândrie pentru acest pas şi suntem încântate să împărtăşim vestea cu voi” - Carla Suarez Navarro.

În cariera ei, Carla Suarez Navarro a câştigat la simplu două turnee, Oeiras - 2014 și la Doha, şi a mai disputat nouă finale, cele mai importante la Miami şi Roma, în 2015. La Grand Slam-uri, ea a jucat în sferturi de mai multe ori, la Australian Open, Roland Garros şi US Open, iar la Wimbledon a atins faza optimilor de finală