Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a anunţat că l-a sancționat cu o amendă pe Bob Bryan, multiplu câștigător de Grand Slam, pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive.

Bob BryanFoto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bob Bryan și Mardy Fish, amendați de ITIA pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive

Astfel, Bob Bryan (antrenor al echipei SUA de Cupa Davis) și Mardy Fish (căpitan nejucător) au fost amendați cu câte 10.000 de dolari de către ITIA.

Cele două mari glorii ale tenisului din SUA au recunoscut că au promovat un operator de jocuri de noroc în social media.

De asemenea, cei doi au mai primit și câte o suspendare de patru luni, dar acesta va intra în vigoare doar dacă va fi consemnată o nouă infracțiune.

În vârstă de 40 de ani (va împlini 41 în doar câteva zile), Mardy Fish s-a aflat cel mai sus în clasamentul ATP de simplu pe locul 7. A adunat în carieră $7.460.641 (simplu + dublu). A avut 302 victorii și 219 înfrângeri.

În vârstă de 44 de ani, Bob Bryan a dominat ani la rândul ierarhia de dublu din ATP alături de fratele său Mike Bryan.

A adunat în carieră $15.931.631 și a urcat pentru prima dată pe locul 1 ATP în septembrie 2003. A avut 1109 victorii și 359 de înfrângeri în carieră.

Bob Byran a cucerit în carieră de 6 ori Australian Open, de două ori Roland Garros, de trei ori Wimbleodon și de cinci ori US Open.