​Taylor Fritz și Felix Auger Aliassime au oferit un meci spectaculos, duelul dintre cei doi fiind unul de aproape trei ore. Americanul a avut în cele din urmă câștig de cauză, iar în semifinalele Turneului Campionilor va da peste Novak Djokovic.

Novak DjokovicFoto: Antonio Calanni / AP / Profimedia

Taylor Fritz, în semifinalele Turneului Campionilor

Cu servicii foarte bune, Taylor și Felix au putut fi despărțiți în primele două seturi doar în tiebreak (7-4 pentru Fritz în primul și 7-5 pentru Aliassime în al doilea).

Decisivul a fost unul în care americanul a fost mai puternic din punct de vedere mental, a judecat mult mai limpede momentele tensionate, iar manșa i-a revenit cu 6-2.

Ajuns la Turneul Campionilor după forfaitul lui Carlos Alcaraz (liderul mondial), Taylor Fritz s-a calificat în semifinale, acolo unde va da peste Novak Djokovic.

Sunt cunoscuți trei din cei patru semifinaliști, iar pentru ultimul loc disponibil se vor lupta Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev (meciul va avea loc de la ora 22:00).

În prima partidă a zilei de vineri (una fără miză), Novak Djokovic îl va întâlni pe Daniil Medvedev (de la ora 15:00). Competiția poate fi urmărită în direct pe Eurosport.

Semifinale Turneul Campionilor 2022

Novak Djokovic vs Taylor Fritz

Casper Ruud vs Stefanos Tsitsipas / Andrey Rublev

Rezumatul partidei dintre Fritz și Aliassime

Sursa video: Eurosport