​Suspendată provizoriu pentru dopaj (roxadustat este substanța interzisă folosită), Simona Halep a găsit timp să-l felicite pe Holger Rune pentru câștigarea Mastersului de la Paris, fosta lideră WTA având cuvinte de laudă și pentru Patrick Mouratoglou, antrenorul ei.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Simona Halep: „Patrick Mouratoglou, o persoană specială”

Într-o postare pe contul personal de Instagram, Simona l-a felicitat pe Holger Rune (a câștigat Mastersul de la Paris după ce l-a învins în finală pe Novak Djokovic), dar a avut cuvinte frumoase și la adresa lui Patrick Mouratoglou, actualul său antrenor.

„Felicitări, Holger Rune, mi-a făcut plăcere să te urmăresc jucând. Mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială” - Simona Halep, pe Instagram.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat pe 21 octombrie că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp după precizarea care a făcut înconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”. Mai mult, fosta lideră WTA a precizat că se simte „complet confuză și trădată”.

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: