Colaborarea cu Holger Rune îl ține ocupat pe Patrick Mouratoglou (danezul s-a calificat în semifinalele Mastersului de la Paris), dar antrenorul francez a afirmat că ține legătura cu Simona Halep, care a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Mouratoglou a explicat că situația Simonei este una foarte dificilă și a spus că o va susține în continuare pe eleva sa.

„Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile. Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei” - Patrick Mouratoglou, citat de TennisActu.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat pe 21 octombrie că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp după precizarea care a făcut înconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”. Mai mult, fosta lideră WTA a precizat că se simte „complet confuză și trădată”.

Patrick Mouratoglou a refuzat inițial să comenteze situația elevei sale, iar apoi a postat un mesaj prin care și-a arătat susținerea față de româncă.

S-ar putea să te intereseze și: