​Holger Rune (locul 18 ATP) este unul dintre jucătorii momentului în circuitul ATP, ultima ispravă a danezului fiind victoria de la Paris Masters cu Stanislas Wawrinka.

Stanislas WawrinkaFoto: Joly Victor/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holger Rune și reproșul adus de Stanislas Wawrinka la fileu

La finalul partidei de la Bercy, Wawrinka a avut un dialog la fileu cu Rune, iar jurnaliștii de la Tennis Channel au prezentat despre ce ar fi vorba.

Conform sursei citate, Stan i-a reproșat tânărului danez comportamentul din timpul meciului, multiplul câștigător de Grand Slam spunându-i elevului lui Patrick Mouratoglou „să nu se mai comporte precum un copil pe teren.”

Danezul vociferează mult, se agită pe măsură, iar comportamentul acestuia poate fi enervant pentru adversari, cum a fost cazul lui Stan.

Intervenția surprinzătoare a lui Stan nu l-a bucurat prea mult pe Rune, după cum se poate vedea pe înregistrări.

După două ore și 32 de minute, Rune (19 ani) a avut câștig de cauză, scor 4-6, 7-5, 7-6(3).

Holger Rune a avut parte de un adevărat thriller contra lui Stanislas Wawrinka, danezul calificându-se în turul al doilea de la Paris Masters (ATP 1000) după ce a fost nevoit să salveze trei mingi de meci.

Pregătit de Patrick Mouratoglou, Holger Rune a avut rezultate foarte bune în ultima perioadă din circuitul ATP.

Danezul a jucat finale la Sofia (învins de Marc-Andrea Huesler) și Basel (depășit de Felix Auger Aliassime), iar la Stockholm a cucerit trofeul (l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în ultimul act).

Momentul în care Stanislas Wawrinka îi reproșează comportamentul de pe teren lui Holger Rune