​În urmă cu câteva zile, imaginile cu un părinte care-și bătea crunt fata de 14 ani pe terenul de tenis au stârnit multe reacții, iar Victoria Azarenka (fostă lideră WTA) a cerut ca autoritățile să ia urgent măsuri.

HotNews.roFoto: Hotnews

Părintele bătăuș, arestat la Belgrad

Părintele în vârstă de 50 de ani a fost identificat, iar acesta a fost arestat. Fetița de 14 ani a fost supusă unui tratament inuman, ea fiind bătută crunt chiar pe terenul de tenis.

Igor Juric, fost fotbalist și antrenor, este cel care a postat imaginile pe rețelele sociale. Juric conduce o organizație non-profit pentru protecția minorilor (a înființat-o după ce fiica sa a fost răpită și ucisă).

Născut în 1972 în China, tatăl violent s-a mutat la Belgrad pentru a putea face tenis de înaltă performanță în țara superstarului Novak Djokovic.

Asiaticul a fost arestat sub acuzația de violență domestică și urmează să fie judecat.

Nume mari ale sportului alb precum Pam Shiver și Barbara Schett au cerul ca bărbatului să-i fie interzisă orice activitate în tenis, iar Paula Badosa a precizat că și-ar dori să o cunoască pe tânăra jucătoare pentru a o putea ajuta.

VIDEO Victoria Azarenka și imaginile greu de privit postate pe Instagram - Fosta lideră WTA cere ajutor pentru o sportivă bătută crunt de tatăl său

Atenție, imagini violente care v-ar putea afecta emoțional!