​Novak Djokovic este cunoscut pentru faptul că se antrenează deseori în public, iar ultima oară fostul lider mondial a fost surprins într-un parc din Paris, acolo unde și-a făcut timp pentru a ajuta o bătrânică aflată în nevoie.

Novak DjokovicFoto: JACK GUEZ / AFP / Profimedia

Novak Djokovic a ajutat o bătrânică să își ducă bagajul la gară

Prezent în capitala Franței pentru a participa la ultimul turneu de categorie „ATP Masters 1000” al anului, Nole se pregătea alături de fizioterapeutul Marco Panichi în momentul în care o doamnă a trecut pe lângă aceștia cărând o valiză grea.

Sârbul a sărit repede în ajutorul femeii și a ajutat-o să ducă bagajul până la gară. Un trecător a filmat totul, iar videoclipul s-a viralizat pe rețelele de socializare.

„În timp ce se încălzea în parc, mă lasă cu elasticul în mână și fuge să ajute o doamnă cu bagajele și o însoțește până la gară”, a povestit Marco Panichi.

Acceptat direct în turul doi al competiției de la Paris, Novak Djokovic (favorit 6, calificat deja la Turneul Campionilor) se va duela cu Maxime Cressy (34 ATP), după ce acesta l-a eliminat pe Diego Schwartzman (24 ATP), scor 6-3, 6-3.