Înainte de a lua startul la Turneul Campioanelor, Ons Jabeur, finalista de la US Open și de la Wimbledon din acest an, a vorbit despre scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Simona HalepFoto: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Simona Halep a picat un test anti-doping în acest an la US Open și a fost suspendată provizoriu din activitate de către Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Informarea oficială a venit la data de 7 octombrie 2022.

Iga Swiatek, reacție fermă despre dopajul Simonei Halep

Ons Jabeur o susține pe Simona Halep - Nu o vede trișând

Într-un interviu public oferit celor de la The National, jucătoarea clasată pe locul 2 în ierarhia WTA a vorbit despre situația pe care o traversează Simona Halep.

„Am fost șocată! Pentru mine e foarte trist să văd ce se poate întâmpla când cineva face o greșeală. Pentru mine, dacă cineva a trișat, atunci substanța este într-o cantitate mare în sânge. Dar în cazul ei a fost foarte mică. Nu știu ce s-a întâmplat.

Asta cred că e frica oricărui jucător sau jucătoare, să ia ceva în necunoștință de cauză și să apară la testul anti-doping. E clar că nu e o situație plăcută. Nu știu ce s-a întâmplat, dar sper ca ce spune ea să fie adevărat.” - a spus Ons Jabeur.

Ons Jabeur și Simona Halep, la turneul demonstrativ Africa Cares

Ons Jabeur și Simona Halep vor fi adversare și la turneul demonstrativ Africa Cares, acolo unde și românca noastră va participa, în ciuda suspendării primite în urma scandalului de dopaj.

S-ar putea să te intereseze și: