Rennae Stubbs, câștigătoare a șase titluri de Grand Slam (patru la dublu și două la dublu mixt), a postat un mesaj prin care și-a arătat susținerea față de Simona Halep, după ce fosta lideră WTA a fost suspendată provizoriu din tenis fiind depistată pozitiv cu roxadustat.

Simona HalepFoto: Ibrahim Ezzat/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rennae Stubbs este convinsă că Simona Halep nu ar fi folosit substanțe interzise în mod intenționat

În momentul în care Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a făcut anunțul care a zguduit lumea sportului alb, australianca în vârstă de 51 de ani a afirmat că speră ca totul să fie o eroare. Stubbs a revenit și a transmis un mesaj prin care s-a poziționat de partea româncei.

„Gândindu-mă mai mult la această situație, pur și simplu nu-mi vine să cred că Simona Halep ar lua CONȘTIENT un medicament care crește performanța. Știu că nu cunosc toate circumstanțele, dar ea nu este acea persoană. Citirea comentariilor lui Darren Cahill îmi întărește și mai mult această convingere. Sper că totul se va lămuri” - Rennae Stubbs pe Twitter.

Rennae Stubbs este o fostă jucătoare de tenis din Australia. De-a lungul timpului, a lucrat cu sportive precum Karolina Pliskova, Samantha Stosur și Eugenie Bouchard.

S-a aflat pe prima poziție a lumii în ierarhia de dublu pe 21 august 2000. Are 6 titluri de Grand Slam câștigate în carieră: 4 la dublu și 2 la dublu mixt. La simplu, cel mai sus a fost pe locul 64 (octombrie 1996).

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: