Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a fost destul de rezervat în privința momentului dificil prin care trece constănțeanca, depistată pozitiv la un control de la US Open și suspendată provizoriu din tenis. Marți, francezul a venit cu un mesaj puternic de susținere pentru fosta lideră WTA.

Patrick Mouratoglou si Simona HalepFoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Patrick Mouratoglou, mesaj puternic de susținere pentru Simona Halep

„În primul rând aș vrea să spun ce șoc s-a produs în echipa noastră de când Simona m-a anunțat de testul pozitiv de la US Open. În aproape 30 ani de când lucrez cu tot felul de sportivi și atleți nu am întâmpinat o astfel de situație.

Apreciez faptul că oamenii din tenis care au lucrat cu Simona au vorbit deschis despre acest subiect. Vreau să le mulțumesc pentru faptul că au fost atât de vocali într-un moment atât de delicat. Au transmis un mesaj puternic.

De la testul pozitiv al Simonei de săptămâna trecută, am fost cât se poate de rezervat. Mi-am folosit energia pentru a o ajuta și sprijini în a arăta adevărul zi de zi.

O cunosc foarte bine pe Simona și vă pot asigura că este un model de integritate. Este împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin cap să ia vreo substanță interzisă. Am încredere în ea 100%.

Împreună, vom lupta pentru a demonstra care este adevărul.” - a scris Patrick Mouratoglou pe contrul personal de Instagram.

Asociația Jucătorilor de Tenis, mesaj clar în legătură cu situația de dopaj a Simonei Halep

Sursa foto: Patrick Mouratoglou, instagram

S-ar putea să te intereseze pe aceeași temă: