​Virginia Ruzici, cea care i-a fost manager Simonei Halep timp de 14 ani, și-a arătat sprijinul față de fosta lideră a ierarhiei mondiale, după ce aceasta a fost suspendată provizoriu fiind testată pozitiv la roxadustat.

Virginia RuziciFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Virginia Ruzici o susține pe Simona Halep în cazul de dopaj

La sfârșitul lunii mai a acestui an, Halep a anunțat că pune capăt colaborării cu Ruzici și a precizat că va lucra împreună cu suedeza Nina Wennerstrom.

„O cunosc pe Simona de mult timp și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o atletă și o campioană incredibilă, a fost și un model de urmat. Simona este o persoană cu un spirit sportiv, integritate și onestitate impecabile.

Sunt profund întristată de evoluția situației și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și sunt alături de ea” - Virginia Ruzici, pe Instagram.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat vineri că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp după precizarea care a făcut înconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”. Mai mult, fosta lideră WTA a precizat că se simte „complet confuză și trădată”.

S-ar putea să te intereseze și: