Patrick Mouratoglou este antrenor cu normă întreagă al Simonei Halep, dar a avut nevoie de aproape o zi pentru a-i trimite un mesaj de susținere fostei lidere WTA, care a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv cu o substanță interzisă (roxadustat) la US Open 2022.

Simona Halep si Patrick MouratoglouFoto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Patrick Mouratoglou o susține până la capăt pe Simona Halep

După ce inițial a refuzat să comenteze situația în care se află eleva sa, francezul a postat un scurt mesaj pe contul personal de Instagram.

„Te susțin 100% în această luptă, Simona. Până la capăt” - Patrick Mouratoglou.

După câteva minute, Simona i-a răspuns antrenorului său: „Așa vom face, Patrick!”.

În prezent, Patrick Mouratoglou lucrează cu Holger Rune. Antrenorul a afirmat că Simona este cea care l-a îndemnat să colaboreze cu danezul aflat pe locul 27 în clasamentul ATP, în contextul în care sezonul se terminase deja pentru româncă.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului a anunțat vineri că Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a picat un test antidoping la US Open 2022.

La scurt timp după precizarea care a făcut înconjurul planetei, Simona Halep a spus: „Am fost notificată că am fost testată pozitiv la substanța numita roxadustat într-o cantitate extrem de mică. Voi lupta până la sfârșit să dovedesc că n-am luat niciodată intenționat o substanță interzisă”. Mai mult, fosta lideră WTA a precizat că se simte „complet confuză și trădată”.

S-ar putea să te intereseze și: