Simona Halep a fost suspendată provizoriu după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022, iar informația a zguduit serios lumea sportului. Chiar dacă numele mari din circuitul WTA nu s-au înghesuit pentru a-și spune părerea în acest caz, fosta lideră mondială a primit un mesaj surprinzător din partea Soranei Cîrstea.

Sorana Cirstea vs Simona HalepFoto: ROB PRANGE / AFP / Profimedia

Sorana Cîrstea, mesaj de susținere pentru Simona Halep: „Nu s-ar atinge niciodată de vreo substanță interzisă”

Este cunoscut faptul că relația dintre Halep și Cîrstea a fost una rece încă din perioada junioratului, însă Sorana a dorit să își arate susținerea față de compatrioata sa în unul dintre cele mai dificile momente ale carierei.

„Deși poate că nu suntem cele mai bune prietene, o cunosc pe Simona suficient de bine de zeci de ani pentru a crede cu tărie că nu s-ar atinge niciodată, de bună voie și cu bună credință, de vreo substanță dopantă.

Tenisul reprezintă fair-play și pune rivalitățile deoparte. Este o mare jucătoare care cred că a câștigat prin propriile merite.

Sper să lupte pentru a scoate la lumină adevărul, atât pentru ea, cât și pentru sportul nostru atât de iubit. WADA este o entitate extrem de profesionistă care o va ajuta să rezolve această situație” - Sorana Cîrstea, pe Instagram.

*sursă foto: Instagram - Sorana Cîrstea

Simona Halep (31 de ani) a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului după ce a fost testată pozitiv la US Open 2022. La Grand Slamul de la Flushing Meadows, sportiva noastră a fost eliminată în turul întâi.

S-ar putea să te intereseze și: