Nick Kyrgios, unul dintre cei mai controversați jucători de tenis din lume, a interacționat cu fanii pe Instagram și a vorbit despre planurile sale în tenis, dar și de relația cu Stefanos Tsitsipas.

Nick KyrgiosFoto: Charles Krupa / AP / Profimedia

Australianul a abordat mai multe teme pe un site de socializare în acest weekend și a răspuns curiozităților fanilor săi.

Nick Kyrgios, despre depresie și momentul retragerii

Finalistul de la Wimbledon a dezvăluit că se confruntă zilnic cu depresia, dar, în același timp, că nu regretă atitudinea agresivă pe care o are pe terenul de tenis și că este fericit că se poate distra în timp ce este în top 20 în ierarhia ATP.

Consideră că felul său de a face lucrurile într-un mod diferit nu este exagerat și că adoră asta.

Nick Kyrgios vrea să joace într-un film alături de Roger Federer

Mai mult decât atât, australianul a precizat că își dorește foarte mult să joace cândva într-un film alături de Roger Federer, colosul care s-a retras recent din activitate.

„Ca să fiu sincer, nu (n.r. dacă se vede jucând peste vârst de 30 de ani). Aș vrea să fiu lăsat în pace, să merg în Bahamas, să stau și să nu fac nimic”, a scris Kyrgios.

Kyrgios - Tsitsipas, urme după confruntarea de la Wimbledon

Nick Kyrgios a abordat și problema cu Tsitsipas, asta după ce mama grecului l-a atacat dur. „Nu ne-am certat niciodată. El a fost supărat că a pierdut".

Mama lui Tsitsipas a acuzat deseori comportamentul australianului, care s-a certat cu arbitrii în foarte multe momente ale jocului.

„Singura persoană care îl face pe Stefanos să fie confuz este Nick Kyrgios. Este singurul care te scoate din sărite. În meciul de la Wimbledon, Kyrgios a ignorat mai multe reguli fundamentale în sport. Meciul a devenit foarte ciudat și tensionat pentru că el juca un tenis murdar.

Stefanos nu joacă în acest fel. Și-a pierdut luciditatea pentru că a fost provocat de adversarul său și a pierdut meciul fără a juca un tenis rău”, a spus mama lui Tsitsipas pentru presa elenă.