Thomas Drouet a anunțat pe contul personal de Instagram că a întrerupt colaborarea cu Jaqueline Cristian, cei doi urmând să meargă pe drumuri separate începând de miercuri.

Jaqueline CristianFoto: Rob Prange/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Sorana Cîrstea, planuri mari pentru 2023 - Cunoscutul antrenor cu care va lucra

Jaqueline Cristian nu va mai fi antrenată de Thomas Drouet

Nimic nu anunța episodul despărțirii profesionale dintre Jaqueline și Thomas, cu atât mai mult cu cât sportiva de-abia revenise de câteva săptămâni după o accidentare gravă.

În plus, pe rețelele sociale cei doi postau constant imagini și inregistrări de la antrenamente, acolo unde totul se desfășura cu multe zâmbete și bună dispoziție.

Colaborarea dintre cei doi a început în vara lui 2021. În acest moment, Jaqueline Cristian se află pe locul 83 în ierarhia WTA.

În acest sezon, Jaqueline a fost nevoită să ia o pauză de câteva luni din cauza unei accidentări (de la Qatar Open din luna februarie a mai jucat la US Open de la finalul lui august).

În 2022, Jaqueline Cristian are 10 victorii și 10 înfrângeri, adunând din premii $282.118.

De-a lungul carierei, antrenorul francez în vârstă de 39 de ani a mai colaborat cu jucătoarele Qiang Wang, Anastasia Pavlyuchenkova, Shuai Peng, Marion Bartoli, Anna Blinkova și Timea Babos.